locatie Elbe Fitness & Therapie | Elbe 3 - 7908 HB Hoogeveen

Bekkenfysiotherapie de Weide

Een geregistreerd bekkenfysiotherapeut heeft zich, na een aanvullende post-HBO opleiding van 3 jaar, gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met problematiek in het gebied van bekken(bodem),buik en lage rug.

Klachten kunnen heel divers zijn en komen voor bij zowel vrouwen als mannen. Ze kunnen een grote invloed hebben op het gevoel van welbevinden. Helaas lopen mensen er vaak te lang mee door, uit onwetendheid of (onnodige) schaamte. En dat is jammer, want er is meestal wel iets aan te doen !

Herkent u zich hier in ?

Wilt u weten wat u er aan kunt doen?

De bekkenfysiotherapeut kan hierbij helpen. Bekkenfysiotherapie is maatwerk omdat er veel factoren zijn die elkaar onderling kunnen beïnvloeden. Daarom wordt, na zorgvuldig onderzoek, samen met u een individueel behandelplan opgesteld .

In de Elbe is Conny Baanen sinds 2011 werkzaam als bekkenfysiotherapeut ,na elders jarenlange ervaring opgedaan te hebben .

Bent u benieuwd naar wat bekkenfysiotherapie voor u kan betekenen? Kijk voor uitgebreide informatie op de website www.bekkenfysiotherapiedeweide.nl en/of maak een afspraak door te bellen naar 0528 - 225570 of door te mailen naar info@bekkenfysiotherapiedeweide.nl

Vergoedingen

Bekkenfysiotherapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering. In principe heeft u geen verwijzing nodig. Een uitzondering vormt de behandeling van urineverlies: hiervan wordt 9 x vergoed uit de basisverzekering en hiervoor is soms wel een verwijzing van een arts nodig. Raadpleeg de voorwaarden van uw verzekering.

Elbe Fitness en Therapie, wat kunnen wij voor u doen?

Ga naar Sport

Ga naar Mondhygiëne

Ga naar Diëtetiek