locatie Elbe Fitness & Therapie | Elbe 3 - 7908 HB Hoogeveen

Leefbaan Coaching 

Door de snelheid van het leven en de toegenomen werkdruk raken steeds meer mensen uit balans. Depressie en stress, chronische klachten, burn-out en overgewicht zijn enkele aanwijsbare gevolgen hiervan. Om dit te voorkomen of te veranderen en je ‘lekker in je vel’ te voelen, is een bewuste en gezonde leefstijl van belang.

Elbe-leefbaancoaching

Integrale aanpak voor een gezonde leefstijl, vitaliteit en balans 

Vitaliteitscoaching kenmerkt zich door een integrale aanpak op fysiek, mentaal, emotioneel en zingevingsvlak én op het gebied van pro-activiteit. Het resultaat hiervan is een langdurig effect en een blijvende gedragsverandering. Je voelt je fit, je bereikt een stabiel gewicht en je bent lichamelijk en geestelijk beter in balans. Het leven wordt leuker want je voelt je gelukkiger, krachtiger, vol zelfvertrouwen, fit en vitaal.

Graag nodig ik je uit om samen een stukje op te lopen op weg naar jouw persoonlijke vitaliteitsdoelen. Mijn expertise is gelegen in het samen-vatten van jouw verhaal en het samen met jou in-zetten van een nieuwe koers voor de toekomst. Graag geef ik je richting en coaching door middel van jouw inbreng. Jij bent en blijft tenslotte zelf de regisseur van je eigen ‘leefbaan’.

Je kunt terecht voor: 

Wil je meer weten? Neem dan telefonisch contact op met Henriëtte Dijkstra 06-10278963 of stuur een e-mail naar leefbaancoaching@gmail.com en meld je aan voor een mini-consult.

Iedere eerste woensdag van de maand zijn er op afspraak mini-consulten aan de Elbe. Een lichaamsmeting is inbegrepen. Bij afname van een traject is het mini-consult van € 25,- gratis. Inschrijven kan telefonisch via 0528 221905 of aan de balie van Elbe Fitness.

Facebook

blcn

 

Elbe Fitness en Therapie, wat kunnen wij voor u doen?

Ga naar Fitness

Ga naar Mondhygiëne

Ga naar Diëtetiek